Karlskogahem AB
Följ oss på sociala medier
LinkedIn
Twitter
Facebook

Guide för nyinflyttade

Välkommen till ditt nya boende
Att flytta in i en ny lägenhet är för de flesta av oss inspirerande och en ny start på livet. För att underlätta de praktiska bestyren har vi samlat några punkter som påminnelse för dig som är nyinflyttad.

Inflyttning
Gäller från och med klockan 12 den dag som anges i kontraktet. Om dagen infaller på en lördag eller helgdag så gäller kontraktet från kl 12 första vardagen i månaden.

Tidigare inflytt 
Överenskommelse om tidigare inflytt mellan avflyttande hyresgäst och inflyttande, innan ditt kontrakt börjar att gälla? Då räknas det som en andrahandsuthyrning! Problem som uppstår när det gäller nycklar, städning etc, får ni själva reda ut. Ett tips är att ni har en tydlig överenskommelse om villkoren.

Nycklar vid inflyttning
Dina nycklar till lägenheten, tvättstugan och förrådet utlämnas i Bobutiken.

Ändra adress
Du glömmer väl inte bort att berätta att du fått en ny adress för dina vänner och bekanta? Du kan ändra adress direkt via www.adressandring.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hemförsäkring
Glöm inte att teckna en hemförsäkring!  I vår uthyrningspolicy är kravet att du har en gällande hemförsäkring. Kontakta Bobutiken för mer information. Skälet till det är flera. När olyckan är framme eller vid inbrott är det bra med en gällande hemförsäkring. En hemförsäkring täcker din egen egendom. Men skulle något hända som till exempel brand eller en omfattande vattenskada så är det hemförsäkringen som täcker kostnader för ett evakueringsboende. Tänk på att om du inte har en gällande hemförsäkring utgår ingen ersättning för ägodelar som skadats vid brand eller översvärmning - även om du själv inte orsakat skadan.

El och vatten
Vatten ingår i hyran, men el betalas separat. När Du skriver kontrakt förmedlar vi din anmälan till Karlskoga Energi & Miljö. 

Beställ eller flytta hemtelefonen
Kontakta din telefonoperatör.

Hyresavtal
Har Du frågor om hyresavtal, garage, parkering eller förråd, välkommen till Bobutiken

Karlskogahem AB, Skrantafallet 9A, Box 417, 691 27 Karlskoga
Telefon(växel): 0586-657 00, E-post: info@karlskogahem.se