Karlskogahem AB
Följ oss på sociala medier
LinkedIn
Twitter
Facebook

Välkommen till Karlskogahem

Vi är ett modernt bostadsföretag med drygt 2 500 hyreslägenheter i Karlskoga. I vårt bestånd har vi även lokaler, förråd, garage och parkeringsplatser, sjukhem, gruppboende och kontor. Besöksadress till kontor och Bobutik är Skrantafallet 9 A. Karlskogahem är ett helägt kommunalt bolag med traditioner från 1947.

Vi som jobbar på Karlskogahem anser att vår verksamhet är viktig för att staden ska växa, utvecklas och vara attraktiv att leva i. Vi är cirka 40 anställda som strävar efter att erbjuda alla nuvarande och framtida hyresgäster ett personligt boende och bemötande.

Att bo i hyresrätt hos Karlskogahem har många fördelar. Du vet vad dina kostnader för boendet är och du behöver bara kontakta oss om det är något du vill ha åtgärdat. Enklare än så kan det inte bli! Vi hälsar dig välkommen till ett tryggt och bekvämt boende hos Karlskogahem.

Vår affärside

Karlskogahem erbjuder ett boende med bredd och variation. Genom närhet och öppenhet arbetar vi för att tillsammans skapa ett attraktivt Karlskoga.

Vi tror på Karlskoga

Karlskogahems mission är: Vi tror på Karlskoga. Genom vårt arbete i stort och smått, visar vi att vi tror på Karlskoga.

Karlskogahems vision är: Ett stolt Karlskoga. Vi bidrar till att alla som bor och lever i Karlskoga ska känna stolthet över sin stad. En stad att trivas, utvecklas och må bra i - genom hela livet. Där vill Karlskogahem vara en självklar del.

Välkommen med din bostadsansökan

Du kan göra din bostadsansökan direkt på hemsidan. Det går även bra att ta kontakt med vår Bobutik, Skrantafallet 9A, tfn 0586-657 10, så visar vi hur du gör en bostadsansökan.

 

Karlskogahem AB, Skrantafallet 9A, Box 417, 691 27 Karlskoga
Telefon(växel): 0586-657 00, E-post: info@karlskogahem.se